Spanac tras la tigaie
PrinteazaSpanac tras la tigaie din: spanac, rosii, marar, usturoi, ulei, sare, piper.
- 500 g spanac proaspăt
- 2 linguri de ulei
- sare
- piper
- usturoi granulat
- câteva roşii cherry
- mărar verde sau uscat
Mod de preparare:
Curăţăm spanacul, îndepărtăm codiţele şi spălăm frunzele în mai multe ape sau sub jet continuu de apă în chiuvetă.
Se taie frunzele fâşii, le călim în tigaia în care am pus două linguri de ulei. Se adaugă sare, piper, usturoi granulat după gust. Le fierbem la foc potrivit până scade toată apa lăsată de spanac.
Servim spanacul cu roşii cherry şi presărăm mărar uscat.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- spanac la tigaie
- baby spanac tras la tigaie
- https://www restaurantedelux ro/spanac-tras-la-tigaie html