Spanac tras la tigaie

Printeaza

Spanac tras la tigaie din: spanac, rosii, marar, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Spanac tras la tigaie

  • 500 g spanac proaspăt
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • câteva roşii cherry
  • mărar verde sau uscat

 

Mod de preparare:

Curăţăm spanacul, îndepărtăm codiţele şi spălăm frunzele în mai multe ape sau sub jet continuu de apă în chiuvetă.

Se taie frunzele fâşii, le călim în tigaia în care am pus două linguri de ulei. Se adaugă sare, piper, usturoi granulat după gust. Le fierbem la foc potrivit până scade toată apa lăsată de spanac.

Servim spanacul cu roşii cherry şi presărăm mărar uscat.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • spanac la tigaie
  • baby spanac tras la tigaie
  • https://www restaurantedelux ro/spanac-tras-la-tigaie html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.