Spanac sote cu lapte

Printeaza

Spanac sote cu lapte din: spanac, unt, lapte dulce, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 kg spanac
  • 50 g unt
  • lapte dulce
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Spanacul se spală în mai multe ape reci, se clocoteşte 10 minute în apă cu sare, după care se scade pe foc cu lapte dulce şi puţină sare.

Când a scăzut bine se pune pe un platou şi se stropeşte eu unt fierbinte.

Se serveşte ca garnitură sau ca un fel de mâncare, cu frigănele dulci.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.