Spanac la cuptor

Printeaza

 

Cureţi 1-2 kg de spanac (în funcţie de numărul de persoane), îl speli în mai multe ape şi-l opăreşti în apă clocotită cu sare. Il strecori, apoi îl toci pe un fund de lemn.

Căleşti în ulei 2 cepe potrivite tăiate mărunt, 4-5 căţei de usturoi, pui 1 lin­gură de condimente, 1 legătură de mărar tocat şi 50 ml bulion de roşii (sau 100 ml, în funcţie de cantitatea de spanac), sare şi piper după gust.

Le amesteci cu spanacul. Tapetezi o cratiţă sau un vas termorezistent cu unt, pui amestecul de mai sus, razi deasupra caşcaval şi dai vasul la cuptor 20 de minute.

Spanac la cuptor

Spanac la cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.