Spanac la cuptor cu broccoli

Printeaza

Spanac la cuptor cu broccoli din: spanac, broccoli, smantana, cascal, rosii.

Ingrediente:Spanac la cuptor cu broccoli

  • 500 g spanac
  • o căpăţână mică de broccoli
  • 250 ml smântână de gătit
  • 4 felii câşcaval afumat
  • 10 roşii uscate

 

Mod de preparare:

Broccoli se pune la fiert 10 minute, iar spanacul se opăreşte în apă clocotită. Se scurg bine, se desface broccoli în bucheţele mici care se repartizează în vasul de copt.

Se adaugă spanac si smântână şi câte o felie de caşcaval afumat. Se lasă la cuptor 10 minute şi se aduce la masă cu roşii uscate deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.