Spanac cu usturoi

Printeaza

Spanac cu usturoi din: spanac, usturoi, ulei de arahide, muguri de soia, sos de peste.

Ingrediente:Spanac_cu_usturoi

  • 1 kg de spanac proaspăt
  • 5 căţei de usturoi
  • 3 linguri ulei de arahide
  • 500 g muguri de soia
  • 2 linguri sos de peşte

 

Mod de preparare:

Se curăţă spanacul, se spală bine sub jet de apă şi se scutură uşor de apă. Se curăţă căţeii de usturoi şi se taie fâşii subţiri.

Se încinge uleiul in wok, se prăjeşte usturoiul până devine maro deschis, se adaugă mugurii de soia şi se amestecă scurt timp.

Se adaugă spanacul şi se lasă pe foc până sg frăgezeşte. Se condimentează cu sos de peşte şi se serveşte.

Spanac cu usturoi

Spanac_cu_usturoi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.