Spanac cu orez (varianta)

Printeaza

Spanac cu orez din: spanac, orez, ceapa, faina, ulei, marar, sare, piper.

Ingrediente:Spanac cu orez

  • 1 kg spanac
  • 1 ceaşcă de orez
  • 1 ceapă
  • 1 lingură făină
  • 2 linguri de ulei
  • 1 legătură de mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spanacul se spală foarte bine, se pune la fiert în apă cu sare, se scurge, se taie mărunt.

Ceapa se curăţă, se taie mărunt şi se căleşte în ulei, după care se adaugă spanacul, orezul, se stinge cu 2 căni de apă şi se lasă la fiert.

Făina se ames­tecă cu puţină apă şi se toarnă peste spanac. Se adaugă sare, piper, mărar tocat mărunt şi se dă la cuptor 15 minute.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bun, bun. Imi place spanacul cu orez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.