Spanac cu fulgi de ovaz

Printeaza

Spanac cu fulgi de ovaz din: spanac, fulgi de ovaz, lapte, nucsiara, sare, piper.

Ingrediente:Spanac cu fulgi de ovaz

  • 1 kg spanac congelat
  • 80 g fulgi de ovăz
  • 500 ml lapte semidegresat
  • nucşoară rasă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi spanacul 15 minute într-o cratiţă cu un pahar de apă, amestecând din când în când. Scurgeţi.

Amestecaţi fulgii de ovăz şi laptele într-o cratiţă. Daţi în clocot, apoi micşoraţi focul şi fierbeţi 5 minute amestecând.

Amestecaţi spanacul cu fulgii de ovăz.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.