Spaghete negre cu pui si ciuperci

Printeaza

Spaghete negre cu pui si ciuperci din: spaghete negre, piper negru, ciu­perci, piept de pui, roşie,  ardei gras, ulei de măsline, unt, cascaval.

Spaghete_negre_cu_pui_si_ciuperci

Ingrediente:

  • 200 g spaghete negre
  • piper negru măcinat
  • 100 g ciu­perci
  • 200 g piept de pui
  • 1 roşie
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 30 g unt
  • 50 g caşcaval

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile, le speli şi le tai în cubuleţe. Decojeşti roşia. Cureţi şi speli ardeiul. Tai mărunt roşia şi ardeiul. Toci pieptul de pui şi îl căleşti în uleiul încins, la foc mic.

Când carnea îşi schimbă culoarea, adaugi cubuleţele de ciuperci şi le căleşti împreună, până când scade zeama pe care o lasă ciupercile.

Adaugi apoi cubuleţele de ardei şi de roşie, amesteci şi continui să le prelucrezi termic la foc mic, până când obţii un sos gros, pe care îl sărezi şi îl condi­mentezi după gust.

Intre timp, fierbi spaghetele conform indica­ţiilor de pe ambalaj. Scurgi spaghetele fierte în strecurătoare şi le treci printr-un jet de apă.

Ungi cu unt şi tapetezi cu pesmet tava pentru brioşe. Umpli 2/3 din volu­mul formelor cu spaghete, iar în mijloc pui câte o lin­gură de sos.

Presari deasupra caşcaval ras şi introduci pastele în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 10 minute.

Spaghete negre cu pui si ciuperci

Spaghete_negre_cu_pui_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.