Spaghete cu vinete, ardei si busuioc
PrinteazaSpaghete cu vinete, ardei si busuioc din: spaghete, pulpă de roşii, ulei de măsline, ceapa, vanata, ardei gras rosu, busuioc, usturoi, sare, piper.
Ingrediente:
- 200 g spaghete
- 400 g pulpă de roşii
- 2 linguri de ulei de măsline
- 1 ceapă mare
- 1 vânătă mică
- 1 ardei gras roşu
- busuioc
- 2 căţei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbe pastele în apă clocotită cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj, încălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie mare, adaugă ceapa tocată mărunt şi căleşte-o până se înmoaie.
Pune ardeiul şi vânătă tăiate cubuleţe, lasă-le patru minute, apoi adaugă usturoiul tocat fin şi 400 g pulpă de roşii. Fierbe totul 15 minute.
Scurge pastele, fără să le clăteşti cu apă rece, şi amestecă-le cu sosul obţinut din pulpă de roşii. Potriveşte de sare şi piper. La servire, ornează cu frunze de busuioc.
Spaghete cu vinete, ardei si busuioc
Pofta buna!
Bune spaghetele astea