Spaghete cu vinete, ardei si busuioc

Printeaza

Spaghete cu vinete, ardei si busuioc din: spaghete, pulpă de roşii, ulei de măsline, ceapa, vanata, ardei gras rosu, busuioc, usturoi, sare, piper.

Spaghete_cu_vinete_ardei_si_busuioc

Ingrediente:

  • 200 g spaghete
  • 400 g pulpă de roşii
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 ceapă mare
  • 1 vânătă mică
  • 1 ardei gras roşu
  • busuioc
  • 2 căţei de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fierbe pastele în apă clocotită cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj, încălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie mare, adaugă ceapa tocată mărunt şi căleşte-o până se înmoaie.

Pune ardeiul şi vânătă tăiate cubuleţe, lasă-le patru minute, apoi adaugă usturoiul tocat fin şi 400 g pulpă de roşii. Fierbe totul 15 minute.

Scurge pastele, fără să le clăteşti cu apă rece, şi amestecă-le cu sosul obţinut din pulpă de roşii. Potriveşte de sare şi piper. La servire, ornează cu frunze de busuioc.

Spaghete cu vinete, ardei si busuioc

Spaghete_cu_vinete_ardei_si_busuioc

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bune spaghetele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.