Spaghete cu smantana si costita afumata

Printeaza

 Spaghete cu smantana si costita afumata

Fierbi apă cu sare şi când dă în clocot pui 500 g spaghete, le laşi 10 minute, apoi le scurgi şi le treci printr-un jet de apă rece. în altă cratiţă, prăjeşti feliuţe de costiţă afumată în 2-3 linguri de margarină.

Răstorni spaghetele peste costiţă şi când încep să se înfierbânte, adaugi 400 g smântână şi 3 gălbenuşuri de ou. Mai ţii pe foc 10 minute, amestecând încontinuu ca să nu se lipească spaghetele. Pui sare şi piper după gust.

Spaghete cu smantana si costita afumata

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.