Spaghete cu smantana si costita afumata

Printeaza

Spaghete cu smantana si costita afumata

Fierbi apă cu sare şi când dă în clocot pui 500 g spaghete, le laşi 10 minute, apoi le scurgi şi le treci printr-un jet de apă rece.

In altă cratiţă, prăjeşti feliuţe de costiţă afumată în 2-3 linguri de margarină.

Răstorni spaghetele peste costiţă şi când încep să se înfierbânte, adaugi 400 g smântână şi 3 gălbenuşuri de ou.

Mai ţii pe foc 10 minute, amestecând încontinuu ca să nu se lipească spaghetele. Pui sare şi piper după gust.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Spaghete din dovleac cu bacon

Spaghete din dovleac cu bacon din: bacon, oua, parmezan, dovleac copt, usturoi. Rețetele low-carb pot fi un mod eficient și satisfăcător de a vă îmbunătăți sănătatea și de a vă gestiona greutatea. Este important, totuși, să vă asigurați că dieta este echilibrată și include o varietate de alimente nutritive pentru a vă asigura că obțineți […]

 

retete

Spaghete cu fistic și busuioc

Spaghete cu fistic și busuioc din: spaghete, lapte, smantana lichida, branza topita, zeama de lamaie, piper, ulei de masline, busuioc, fistic.   Ingrediente: 400 g spaghete câte 100 ml lapte și smântână lichidă 100 g brânză topită 10 ml zeamă de lămâie piper 20 ml ulei de măsline busuioc verde 50 g fistic   Mod […]

 

Spaghete cu sfecla si morcov

Spaghete cu sfecla si morcov

Spaghete cu sfecla si morcov din: sfecla, spaghete, miez de nuca, morcov, sare. Ingrediente: 1 sfeclă roşie 200 g spaghete 100 g miez de nucă 1 morcov sare verdeaţă   Mod de preparare: Pune sfecla la fiert fără s-o decojeşti, când dă apa în clocot. Las-o pe foc 15-20 de minute sau până când furculiţa intră […]

 

Spaghete negre cu creveti

Spaghete negre cu creveti din: spaghete, creveti, usturoi, paprika, ghimbir, sare, piper. Ingrediente: 400 g spaghete negre cu cerneală de sepie 2 linguri ulei de cocos 2 căţei de usturoi tocaţi 1 linguriţă paprika 450 g creveţi decorticaţi 1 căniţă suc de lămâie 2 linguriţe ghimbir tocat 100 ml lapte de cocos coajă de lămâie […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.