Spaghete cu pui si mozzarella

Printeaza

Spaghete cu pui si mozzarella din: spaghete, mozzarella, piept de pui, rosii, dovlecel, usturoi, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Spaghete cu pui si mozzarella

  • 100 g spaghete
  • 4 bulgăraşi de mozzarella
  • 1/4 piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 4 roşii cherry
  • sare
  • piper mozaic
  • ulei
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă unt
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Taie dovlecelul rondele, fără să-l decojeşti. Presară sare şi lasă rondelele 10 minute la scurs. Fierbe pastele în apă clocotită cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Porţionează pieptul de pui în fâşii mici, dă-le cu sare şi piper, apoi prăjeşte-le împreună cu usturoiul tăiat felii, iar la final adaugă pastele scurse şi amestecă. Rumeneşte rondelele de dovlecel în ulei pe ambele părţi.

Scoate-le pe o farfurie. Adaugă untul în tigaie, pune bulgăraşii de mozzarella şi roşiile şi lasă-le 2-3 minute la foc mediu.

Pune pastele cu pui în farfurie. Aşază alături câte doi bulgăraşi de mozzarella cu o roşie deasupra şi în evantai dovlecelul.

Decorează cu busuioc proaspăt, presară sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.