Spaghete cu pipote si sos picant

Printeaza

 

 

O reteta delicioasa de spaghete cu pipote, cascaval, ceapa, unt, bulion, sare, piper, cimbruSpaghete cu pipote si sos picant si usturoi.

Ingrediente:

  • 300 g spaghete
  • 500 g pipote
  • 125 g caşcaval
  • 2 cepe
  • 100 g unt
  • 1 lingură bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2-3 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în unt, adaugi pipotele spălate, usturoiul pisat şi pui sare, piper şi cimbru după gust. Laşi să fiarbă 10 minute pe foc mic, apoi adaugi bulionul desfăcut într-o ceaşcă de apă şi mai dai într-un clocot.

Fierbi spaghetele în apă clocotită cu sare timp de 10 minute, apoi le scurgi, le treci sub un peste sosul cu pipote. Le fierbi 5 minute pe foc mic, le dai deoparte şi presari caşcavalul ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.