Spaghete cu perisoare – usor de preparat

Printeaza

O reteta savuroasa de Spaghete cu perisoare din: spaghete, sare, ulei, pulpa de porc, ceapa rosie, ou, cimbru, busuioc, piper, unt, rosii si zahar.

Ingrediente:Spaghete_cu_perisoare

  •  un pachet spaghete
  • sare
  • ulei
  • 400 g pulpa de porc tocata
  • 2 cepe rosii
  • un ou
  • cimbru
  • busuioc verde si uscat
  • piper
  • 50 g unt
  • 400 g rosii
  • o lingurita zahar

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa, se spală şi se taie mărunt. Se pune într-un bol şi se amestecă cu carnea tocată, oul, cimbrul şi busuiocul. Se lasă la rece 30 de minute. Separat, se pun spaghetele să fiarbă în apă cu sare şi puţin ulei.

Se lasă să fiarbă conform instruc­ţiunilor de pe pachet, apoi se scot în sită, se dau prin 2-3 jeturi de apă rece şi se lasă să se scurgă.

Intre timp, se pun într-un ibric: sarea, sucul de roşii, piperul, cim­brul, zahărul şi busuiocul.

Se lasă să fiarbă la foc mic şi să scadă. La sfârşit, se adaugă busuiocul verde pentru o aromă intensă şi se aco­peră cu un capac.

Intr-o oala de 2 l, se pune apa, sare si unt. Se lasa sa clocoteasca si se adauga perisoarele din carne.

Se lasa sa fiarba si apoi se sot cu spumiera. Se pune in bolul cu sosul de rosii si se servesc cu spaghetele incalzite in putin unt sau ulei. Se orneaza cu cimbru si busuioc proaspat.

Spaghete cu perisoare

Spaghete_cu_perisoare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.