Spaghete cu fenicul, ricotta şi roşii

Printeaza

O reteta delicioasa de spaghete cu: usturoi, ulei de masline, fenicul, rosii, otet balsamic, spaghete, ricotta, busuioc.

Ingrediente:Spaghete cu fenicul, ricotta şi roşii

  • 3 căţei de usturoi tăiaţi în felii
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 bulbi mari de fenicul (sau 4 mici), tăiaţi in felii subtiri
  • 6 rosii pruna
  • 2 linguri otet balsamic
  • 300g spaghete
  • 100g de ricotta degresata
  • busuioc

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă usturoiul, apoi feliile de fenicul se asezonează şi se prăjesc timp de 10 minute, până devin moi şi aurii la culoare. Roşiile, busuiocul şi oţetul se amestecă într-un bol şi se asezonează.

Spaghetele se fierb conform indicaţiilor de pe pachet. Se scurg se amestecă împreună cu salata de roşii şi cu feliile prăjite de fenicul. Se presară ricotta.

Spaghete cu fenicul, ricotta şi roşii

Spaghete cu fenicul, ricotta şi roşii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.