Spaghete cu ciuperci si branza tofu

Printeaza

O reteta delicioasa de spaghete cu: morcovi, fasole, masline, ciuperci, branza tofu, varza rosie, ceapa, ardei gras, ardei iute, tomate, ulei, sare, piper, oregano.

Ingrediente:

  • 400 g spaghete colorate
  • doi morcovi
  • 200 g fasole mangetout
  • 150 g măsline
  • 200 g ciuperci
  • 200 g brânză tofu
  • 200 g varză roşie
  • o ceapă
  • un ardei gras
  • un ardei iute
  • o conservă de tomate
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt. Ardeiul gras şi ardeiul iute se curăţă de seminţe, se spală şi se taie cubuleţe. Intr-o cratiţă se încinge jumă­tate din ulei, se pun legumele şi se călesc zece minute. Se adaugă roşiile tocate împreună cu sucul în care au stat, sare şi piper. Se presară oregano tocat şi se fierb până scade sosul.

Morcovii curăţaţi de coajă şi fasolea se fierb şi se lasă la răcit. Morcovii se taie felii subţiri cu un cuţit ondulat, iar fasolea se taie în bucăţele. Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală şi se taie felii.

Varza roşie se spală, se taie julien şi se pune într-un bol. Se încinge restul de ulei, se pune varza, se căleşte zece minute, se adaugă ciupercile, se condimentează şi se ţin pe foc zece minute.

Se adaugă legumele fierte şi măslinele, se mai ţin pe foc cinci minute şi se amestecă şi cu spaghetele fierte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.