Spaghete cu branza de vaci

Printeaza

Spaghete cu branza de vaci din: spaghete, branza de vaci, unt, sare.

Ingrediente:Spaghete cu branza de vaci

  • 75 g spaghete
  • 100 g branza de vaci
  • 10 g unt
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se fierb spaghetele in apă clocotită pană se în­moaie, avand grijă să nu se sfărîme. Se iau de pe foc, se lasă să stea 4-5 minute, apoi se scurg.

Se clătesc cu apă câlduta, se strecoară şi se lasă să se scurgă bine. Se amestecă cu untul topit şi branza de vaci. Se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.