Spaghete cu avocado şi kaizer

Printeaza

Spaghete cu avocado şi kaizer

Ingrediente:Spaghete cu avocado şi kaizer

  • 300 g kaizer
  • 500 g spaghete
  • o legătură de ceapă verde
  • un borcănel de sfeclă murată
  • două bucăţi de avocado
  • 100 g măsline fără sîmburi
  • 3 linguri de ulei
  • muştar iute
  • oţet de mere
  • sare, piper
  • pătrunjel
  • suc de lămîie
  • sos picant

Preparare:

Spaghetele se fierb în apă cu sare şi o lingură de ulei ca să nu se lipească între ele sau de oală. Se pun într-o strecurătoare, se trec sub un jet de apă rece şi se lasă să se răcească.

Intr-un castron se amestecă uleiul rămas, două linguri de oţet de mere, două linguriţe de muştar iute, sare şi piper.

Se adaugă măslinele tocate mărunt, puţină ceapă verde tăiată rondele, se amestecă, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru 30 de minute.

Bucăţile de avocado se taie în jumătăţi, se curăţă de coajă, se taie felii subţiri şi se stropesc cu sucul de lămîie.

Se pun pastele pe un platou, se presară deasupra sfecla roşie scursă de suc, ceapa verde tăiată rondele, kaizerul tăiat felii sau bastonaşe şi verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.