Spaghete carbonara

Printeaza

O reteta de spaghete carbonara din: spaghete, kaizer, galbenusuri, smantana, cascaval, busuioc, patrunjel verde, sare si piper.

Ingrediente:Spaghete carbonara

  • 400 g spaghete
  • 200 g kaizer sau sunca afumata
  • 2 galbenusuri
  • 200 ml smantana de gatit
  • 2 linguri cascaval ras
  • busuioc
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie kaizerul sau şunca afumată cubuleţe şi se călesc uşor. Separat, se bat gălbenuşurile cu smântână, caşcavalul ras, sare, piper şi busuioc uscat, după gust, apoi se toarnă peste kaizer şi se amestecă uşor până se leagă.

Se fierb spaghetele al dente în apă cu sare, se scurg, fără a se clăti cu apă rece, şi se aşază într-un castron încăpător. Sosul de smântână şi kaizer se toarnă peste spaghetele fierbinţi, pentru a le asezona şi se servesc imediat presărate cu pătrunjel verde tocat.

Spaghete carbonara

Spaghete carbonara

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.