Sote de pui, praz şi muştar

Printeaza

O reteta delicioasa de sote de pui, praz si mustar din: ulei de masline, pulpe de pui, praz, mustar de dijon, smantana dulce, zeama de lamaie si pesmet.

Ingrediente:Sote de pui, praz şi muştar

  • ulei de masline
  • 8 pulpe de pui
  • 2 fire de praz, tocat
  • 1 lingura de mustar de Dijon
  • 60 ml de smantana dulce
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
  • 2 linguri de pesmet

 

Mod de preparare:

Se încinge un pic de ulei de măsline într-o tigaie mare şi se prăjeşte puiul până prinde o culoare maronie, se adaugă prazul şi se prăjeşte până se înmoaie, iar carnea de pui este pătrunsă.

Se amestecă muştarul şi smântână şi se adaugă în tigaie, se asezonează cu sare şi piper şi se lasă la fiert până ce sosul se îngroaşă.

Se stropeşte zeama de lămâie, coaja rasă şi pesmetul. Se pune tigaia sub gril pentru scurt timp, până ce pesmetul prinde o uşoară culoare maronie.

Sote de pui, praz şi muştar

Sote de pui, praz şi muştar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.