Sote de vita cu morcovi si portocala

Printeaza

Sote de vita cu morcovi si portocala din: file de vită, ceapa, portocale, morcovi, margarina, chimen, miere, supa de vita, sare, piper.

Sote_de_vita_cu_morcovi_si_portocala

Ingrediente:

  • 500 g file de vită
  • 2 cepe
  • 3 portocale
  • 2 morcovi
  • 4 linguri margarină
  • o linguriţă seminţe de chimen
  • o linguriţă miere
  • 200 ml supă de vită
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se taie carnea fâşii subţiri şi apoi se topesc 2 linguri cu margarină. Se căleşte ceapa tăiată peştişori, apoi se adaugă morcovii tăiaţi bastonaşe. Se presară chimen şi se toarnă su­cul de portocale.

Se pun coaja rasă de portocale, mierea, supa, sare şi piper. Se acoperă si se lasă 10 minute la foc mic. In restul de margarină, se căleşte carnea 3 minute şi apoi se pune peste morcovi şi ceapă.

Se lasă până la timpul total de 10 minute menţionat pentru amestecul de morcovi.

Sote de vita cu morcovi si portocala

Sote_de_vita_cu_morcovi_si_portocala

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.