Sote de văcuţă

Printeaza

Sote de văcuţăSote de văcuţă

Ingrediente:

  • 1 kg pulpă de vacă
  • 200 g costiţă afumată
  • 300 g ciuperci
  • 4 cepe
  • 300 g roşii
  • 2 morcovi
  • 5 cartofi
  • 2 căţei de usturoi
  • 200 ml vin roşu
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie carne cubuleţe şi pune-o la prăjit în ulei. După ce s-a prăjit, stropeşte-o cu puţină apă călduţă, şi las-o să se înăbuşe bine cu ceapa tocată fin.

Adaugă costiţa tăiată fâşii, cartofii şi morcovii cubuleţe. Acoperă totul cu apă caldă şi lasă să fiarbă. Spre final, adaugă ciupercile tăiate mărunt, roşiile decojite şi căţeii de usturoi zdrobiţi.

Condimentează după gust, toarnă vinul şi mai lasă să dea câteva clocote.  Pentru un gust mai aromat, stropeşte carnea, în timp ce o rumeneşti cu puţin sos brun spaniol.

Sote de văcuţă

Sote de vacuta.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.