Sote de morcovi cu unt si patrunjel

Printeaza

Sote de morcovi cu unt si patrunjel din: morcovi, unt, zahăr tos, pătrunjel.

Morcovii sunt faimoși pentru conținutul lor ridicat de beta-caroten, care este transformat în organism în vitamina A. Vitamina A este esențială pentru sănătatea vizuală, întreținerea pielii și sistemul imunitar.

 

Sote_de_morcovi_cu_unt_si_patrunjel

Ingrediente:

  • 4 morcovi, tăiaţi segmente
  • 10 g unt
  • 10 g zahăr tos
  • 2 linguriţe pătrunjel tocat

 

 

 

Mod de preparare:

Intr-un vas pune morcovii, untul şi zaharul şi adaugă apă câtsă-i acopere pe jumă­tate.

Adu la punctul de fierbere şi lasă-i să fiarbă înăbuşit 12-15 min, până când se pătrund.

Adaugă un praf de sare şi mă­reşte flacăra ca să absorbâ tot lichidul.

Adaugă pătrunjelul, amestecă şi serveşte.

 

Sote de morcovi cu unt si patrunjel

Sote_de_morcovi_cu_unt_si_patrunjel

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Sote aromat de morcovi

Sote aromat de morcovi

Sote aromat de morcovi din: morcovi, sare, unt. Ingrediente: 500 g morcovi o lingură zahăr sare unt     Mod de preparare: Se curăţă morcovii, se taie felii şi se pun cu apă şi unt să fiarbă. In timp ce fierb se prepară un sos cu zahăr ars şi se toarnă peste ei. Se adaugă […]

Muşchi de vită cu gnocchi si sos de coacăze şi arpagic

Muschi de vita cu sote de morcovi

Muschi de vita cu sote de morcovi din: muschi de vita, morcov, unt, sare, patrunjel. Ingrediente: 150 g muşchi de vita 1 morcov mare 1 linguriţă cu unt sare pătrunjel     Mod de preparare: Spălaţi bucata de carne, uscaţi-o într-un prosop de in, împănaţi-o cu feliuţe de morcov. Aşezaţi carnea într-un vas emailat cu […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.