Sote de mazare cu morcovi si hasmatuchi

Printeaza

Sote de mazare cu morcovi si hasmatuchi din: morcovi ca­rote, mazare, salata verde, ceapa, unt, zahar, patrunjel verde, zahar, patrunjel vrede, hasmatuchi.

Sote de mazare cu morcovi si hasmatuchi

Ingrediente:

  • 1 kg morcovi ca­rote
  • 2 kg mazăre
  • 2 salate verzi
  • 100 g cea­pă
  • 100 g unt
  • 100 g zahăr
  • 2 legături pătrunjel verde
  • hasmatuchi

Mod de preparare:

Morcovii curăţaţi îi speli, îi tai rondele groase, îi pui să fiarbă înăbuşit, cu ceapa tocată mărunt.

Când sunt fierţi pe jumătate, adaugi boabele de  mazăre, salata tocată, pătrunjelul şi hasmaţuchi mărunţite bine.

Potriveşti de sare şi zahăr după gust, mai adaugi o ceaşcă de apă şi laşi să scadă bine. După ce au fiert toate, adaugi untul şi introduci cratiţa în cupto­rul încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.