Sote de fasole verde cu verdeata

Printeaza

Sote de fasole verde cu verdeata din: fasole, unt, patrunjel, sare.

Ingrediente:Sote de fasole verde cu verdeata

  • 250 g fasole verde
  • 5 g unt
  • pătrunjel sau mărar verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă fasolea, se spală şi se pune la fiert în apă clocotită cu sare. Se fierbe încet, ca să nu se sfarame, apoi se scurge de apă, se amestecă cu untul şi verdeaţa şi se serveşte caldă.

In loc de unt, i se poate adăuga ulei şi, în acest caz, se poate servi şi rece. Se presară deasupra mărarul sau pătrunjelul verde tocat, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.