Sote de conopidă cu morcovi si telină

Printeaza

Sote de conopidă cu morcovi si telină din: conopida, morociv, telina, ulei, sare, condimente, patrunjel.

Ingrediente:Sote de conopida cu morcovi si telina

  • 1 conopidă mică
  • 3-4 morcovi
  • 1 ţelină potrivită
  • ulei
  • sare
  • condiment cu gust de legume
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli conopida, o desfaci în bucheţele, apoi cureţi morcovii şi ţelina şi tai morcovii bastonaşe, iar ţelina cubuleţe.

Căleşti legumele în puţin ulei şi după 1-2 minute torni 2 căni de supă preparată cu condiment cu gust de legume sau 2 căni de apă fiartă, potriveşti de sare şi laşi totul să fiarbă înăbuşit 20-30 de minute, pe foc mic.

După ce legumele au fiert, dai mâncarea deoparte şi presari pătrunjelul tăiat fin. Şi mărarul îi va da un gust foarte bun.

Sote de conopidă cu morcovi si telină

Sote de conopida cu morcovi si telina

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.