Sote de ciuperci cu marar

Printeaza

Sote de ciuperci cu marar din: marar, ciuperci, margarina, ceapa, suc de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Sote de ciuperci cu marar

  • 500 g ciuperci
  • 100 g margarină
  • 1 ceapă
  • 200 ml suc de roşii
  • 2 legături de mărar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile, se spală în mai multe ape, apoi se toacă mărunt. Ceapa, spălată şi curăţată se taie peştişori. Intr-o cratiţă se topeşte margarina, se înfierbântă şi se pune ceapa la călit.

Se lasă până devine transparentă, după care’se adaugă ciupercile, sucul de roşii/sarea şi piperul Se fierbe totul le foc mic timp de aproximativ 30 de minute, adăugând câte puţină apă, dacă scade prea mult. Sosul trebuie să rămână doar atât cât să acopere ciupercile. Când acestea sun fierte, se ia cratiţa de pe foc şi se adaugă mărarul tocat fin.

Se serveşte cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.