Sote de ciuperci cu crema de branza

Printeaza

Sote de ciuperci cu crema de branza din: paine, crema de branza, ulei de rapita, ciuperci, lapte, mustar cu seminte, arpagic, suc de portocale.

Ingrediente: Sote_de_ciuperci_cu_crema_de_branza

  • 1 felie de pâine integrală
  • 1/2 lingură cremă de brânză light
  • 1 linguriţă ulei de rapiţă
  • 3 mâini de ciuperci mici, feliate
  • 2 linguri de lapte degresat
  • 1/2 linguriţă de muştar cu seminţe
  • 1 lingură de arpagic tocat
  • 150ml suc proaspăt de portocale

 

Mod de preparare:

Prăjeşte pâinea, apoi unge-o cu puţină cremă de brânză. Intre timp, încinge uleiul într-o cratiţă nonaderentă şi căleşte ciupercile, amestecând frecvent, până când se înmoaie.

Adaugă laptele, restul de brânză şi muştarul. Amestecă totul bine. Pune ciupercile pe pâinea prăjită, presară deasupra arpagic tocat şi serveşte cu suc de portocale.

Sote de ciuperci cu crema de branza

Sote_de_ciuperci_cu_crema_de_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.