Sote de ciuperci cu crema de branza
PrinteazaSote de ciuperci cu crema de branza din: paine, crema de branza, ulei de rapita, ciuperci, lapte, mustar cu seminte, arpagic, suc de portocale.
- 1 felie de pâine integrală
- 1/2 lingură cremă de brânză light
- 1 linguriţă ulei de rapiţă
- 3 mâini de ciuperci mici, feliate
- 2 linguri de lapte degresat
- 1/2 linguriţă de muştar cu seminţe
- 1 lingură de arpagic tocat
- 150ml suc proaspăt de portocale
Mod de preparare:
Prăjeşte pâinea, apoi unge-o cu puţină cremă de brânză. Intre timp, încinge uleiul într-o cratiţă nonaderentă şi căleşte ciupercile, amestecând frecvent, până când se înmoaie.
Adaugă laptele, restul de brânză şi muştarul. Amestecă totul bine. Pune ciupercile pe pâinea prăjită, presară deasupra arpagic tocat şi serveşte cu suc de portocale.
Sote de ciuperci cu crema de branza
Pofta buna!