Sosuri pentru peste: Sos de ciuperci

Printeaza

Sos de ciuperci din: ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, faina, vin, apa, cuisoare, lamaie, patrunjel, cimbru.

Ingrediente:Sosuri pentru peste: Sos de ciuperci

  • o cutie mică de ciuperci
  • o ceapă
  • un căţel usturoi
  • 3 linguri ulei
  • o lingură făină
  • un pahar de vin alb sec
  • un pahar de apă
  • cuişoare
  • o lămâie
  • pătrunjel verde
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Se trag ceapa şi usturoiul, tocate, în ulei. Se adaugă făina, puţin cimbru şi pătrunjel tocat. Se dă deoparte şi se subţiază cu apă şi vin.

Se adaugă cuişoarele, ciupercile tocate foarte fin, sarea, piperul şi se lasă să fiarbă 10 minute. In momentul când se serveşte, se adaugă sucul de lămâie.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.