Sos vinegrette

Printeaza

Sos vinegrette din: untdelemn, otet, piper, sare, tarhon, patrunjel, marar.

Ingrediente:Sos vinegrette

  • 100 g untdelemn
  • 50 g oţet
  • 2 g piper
  • o legătură pătrunjel
  • o legătură mărar
  • o legătură tarhon
  • sare

 

Mod de preparare:

Se diluează oţetul cu apă şi se amestecă bine cu untdelem­nul. Se adaugă sare, piper, pătrunjel, mărar şi tarhon, toate tocate mărunt. Se amestecă toate bine cu sosul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.