Sos vinegretă II

Printeaza

Sos vinegretă II

Ingrediente:Sos vinegretă

  • 300 g maioneză
  • 50 ş muştar
  • 50 g oţet
  • 2 g piper
  • 1 legatară tarhon
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • ouă fierte (facultativ)

 

Mod de preparare:

Se adaugă la maioneză oţet după gust, muştar, piper, tarhon, pătrunjel şi sare. Cine doreşte poate adăuga şi ouă fierte tari, tocate mărunt.

Acest sos se serveşte la salată verde, ouă, heringi săraţi, creier şi peşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.