Sos vinegretă I

Printeaza

Sos vinegretă I

Ingrediente:Sos vinegretă

  • 100 g ulei
  • 50 g oţet
  • 2 g piper
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 le­gătură mărar
  • 1 legătură tarhon
  • sare

 

Mod de preparare:

Se diluează oţetul cu apă după gust, se amestecă cu uleiul. Se adaugă sare şi piper după gust, pătrunjel, mărar şi tarhon, toate tocate mărunt.

Se amestecă cu sosul. Se serveşte la diferite salate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.