Sos cu vin rosu

Printeaza

Sos cu vin rosu din: portocala, vin rosu, jeleu, unt.

Ingrediente:Sos cu vin rosu

  • 1 portocală
  • 1/2 pahar cu vin roşu
  • 1/2 lingură cu făină
  • 2 linguri cu sos spaniol
  • 1 linguriţă cu jeleu de coacăze
  • 40 g unt

Mod de preparare:

Radeţi coaja de portocală şi fierbeţi-o 15 minute cu puţină apă. Strecuraţi-o apoi şi fierbeţi-o alte 10 minute cu vinul, sosul spaniol şi un rântaş alb pregătit din făină şi unt.

Terminaţi preparatul cu vin de Porto sau Murfatlar, zeama de la 1/4 de portocală şi jeleul de coacăze.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.