Sos tartar cu vin

Printeaza

Sos tartar cu vin din: faina, margarina, ulei, mustar, vin, zahar, sare, piper.

Ingrediente:Sos tartar cu vin

  • 2 lingură de făină
  • 20 g margarină
  • ulei
  • muştar
  • 1 pahar vin alb
  • zahăr
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Făina se amestecă cu apă călduţă, se adaugă margarina şi sarea. Se fierb 10 minute, amestecându-se încontinuu.

Se ia de pe foc, se răceşte, se adaugă uleiuj, muştarul, vinul, sarea, zahărul şi piperul. Se amestecă bine şi se strecoară.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.