Sos suprem

Printeaza

Sos suprem din: unt, faina, smantana, sare.

Ingrediente:Sos suprem

  • 60 g unt
  • 2 linguri cu făină
  • 1/2 l supă de pasăre
  • 2 linguri cu vârf de smântână bine legată
  • 2 linguri cu esenţă de ciuperci
  • sare

Mod de preparare:

Din unt şi făină pregătiţi un rântaş alb, pe care îl stingeţi cu supa, esenţa de ciuperci şi 1 cub de knorr.

Lăsaţi să clocotească încet 5-6 minute şi dregeţi cu smântână.

1 comentariu

  1. Dar de ce ii spune sos suprem, adica de ce suprem, nu putea sa fie sos simplu?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.