Sos cu smantana si patrunjel

Printeaza

Sos cu smantana si patrunjel din: sparanghel, piept de pasare, ficat, galbenus, smantana, patrunjel.

Ingrediente:Sos cu smantana si patrunjel

  • 1/4 l sos suprem de pasăre
  • 100 g vârfuri de spa­ranghel
  • 1 piept de pasăre
  • 60 g ficat de pasăre
  • 2 gălbenuşuri
  • pătrunjel verde
  • 1 lingură bună cu smân­tână

Mod de preparare:

Intr-un vas, cu puţină apă şi sare, fierbeţi ficatul. Puneţi la fiert sosul suprem de pasăre, adăugaţi vârfurile de sparanghel fierte şi tăiate mărunt, pieptul de pasăre şi ficatul tăiate julienne, precum şi zeama rămasă de la fiert.

Dregeţi acest sos cu gălbenuşurile, smântână şi pătrunjelul verde tocat fin.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.