Sos simplu de rosii cu verdeata

Printeaza

Sos simplu de rosii cu verdeata din: rosii, ceapa, unt, verdeata, zaharina, sare.

Ingrediente:Inima cu sos de vin

  • 1 kg roşii proaspete sau 100 g bulion
  • 500 g ceapă
  • 2,5 l supă de carne
  • 200 g unt
  • 2 legături verdeaţă
  • 5 g zaharină
  • sare

 

Mod de preparare:

Se zdrobesc roşiile cu puţină sare şi se pun la fiert în apă caldă. Când au fiert, se adaugă supa de carne, apoi ceapa tăiată mărunt şi se lasă să clocotească. I se pot pune în timpul fierberii un căţel de usturoi şi un fir de cimbru.

Când este gata, se strecoară, se adaugă untul crud şi zaharina.

Se serveşte cu verdeaţă tăiată mărunt.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.