Sos rece cu capere

Printeaza

Sos rece cu capere din: oua, ulei, mustar, capere, pasta de peste, ceapa, tarhon, telina, sare, otet.

Ingrediente:Sos rece cu capere

  • 2 gălbenuşuri fierte
  • un gălbenuş crud
  • 150 ml untde­lemn
  • o linguriţă rasă muştar
  • 10-15 capere
  • o linguriţă pastă de peşte
  • o ceapă foarte mică
  • câte o linguriţă rasă tarhon şi ţelină
  • sare şi oţet după gust

 

Mod de preparare:

Gălbenuşurile fierte se trec prin sită, se adaugă cel crud şi muştarul şi-apoi se freacă totul bine cu untdelemnul. Când este gata maioneza se adaugă şi restul ingredientelor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.