Sos picant de rosii cu usturoi

Printeaza

Sos picant de rosii cu usturoi din: rosii, ceapa rosie, usturoi, coriandru, lime, ardei iute, chimen, oregano, sare de mare, zahar.

Ingrediente: Sos picant de rosii cu usturoi

  • 500 g rosii din conserva
  • 1 ceapa rosie, tăiata bucăți
  • 4 catei de usturoi
  • ½ legatura coriandru
  • sucul de la 1 lime
  • ¼ ceasca ardei iute
  • ½ lingurita chimen
  • ½ linguriță oregano uscat
  • 1 lingurita sare de mare
  • 1 lingura de zahar

 

Mod de preparare:

Adaugati toate ingredientele într-un blender și procesati pana se omogenizeaza. Gustati si asezonati dupa gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.