Sos picant cu hasmatuchi

Printeaza

Sos picant cu hasmatuchi din: oua, ulei, mustar, capere, castraveciori, patrunjel, hasmatuchi, sare, suc de lamaie.

Ingrediente:Sos picant cu hasmatuchi

  • 4 gălbenuşuri
  • 200 ml untdelemn
  • o linguriţă muştar
  • 2 linguri capere tocate
  • 5 castraveciori muraţi în oţet
  • o lingură de pătrunjel verde şi hasmaţuchi tocate mărunt
  • sare şi suc de lămâie după gust

 

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu untdelemnul, se adaugă muştarul, se bat bine, se adaugă şi toate celelalte ingrediente. Se amestecă toate până se obţine un sos omogen.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.