Sos pesto de busuioc cu parmezan

Printeaza

Sos pesto de busuioc cu parmezan din: frunze de busuioc, muguri de pin, parmezan, usturoi, sare, piper, ulei de masline.

Ingrediente:Sos_pesto_de_busuioc_cu_parmezan

  • o caserola frunze busuioc
  • 25 g muguri de pin
  • 25 g parmezan ras
  • 1/2 lingurita praf usturoi
  • un praf sare
  • un praf piper
  • 5 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Busuiocul se pune în apă rece pentru 15 minute şi apoi se taie codiţa fiecărei frunze. Se usucă bine. In bolul blenderului se pun parmezanul, busuiocul, mugurii de pin, sarea, piperul şi usturoiul.

Se adaugă uleiul, lingură cu lingură, mixând. Se pune amestecul în borcan, se toarnă un strat subţire de ulei şi se păstrează la frigider.

Sos pesto de busuioc cu parmezan

Sos_pesto_de_busuioc_cu_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.