Sos pasta de rosii

Printeaza

Sos pasta de rosii din: rosii, ceapa, ghimbir, sare, zahar.

Ingrediente:

  • 1 kg roşii
  • 2 cepe
  • ghimbir
  • sare
  • 1 linguriţă zahăr

 

Mod de preparare:

Legumele, spălate şi curăţate, se presează bine timp de circa zece minute. Din amestecul omogenizat bine, cu ajutorul unui mixer, se prepară un piure foarte fin.

Se adaugă sarea şi zahărul şi se pune la foc mic, amestecându-se uşor, până ce se îngroaşă.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.