Sos mexican

Printeaza

 

Ingrediente:Sos mexican

  • o ceapă
  • un ardei gras roşu
  • un morcov
  • 4 roşii
  • un ardei iute (chile)
  • două linguri de ulei
  • două linguri de apă
  • o lingură de zahăr
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi se pune la călit într-o tigaie cu ulei. Se adaugă apoi apa şi se lasă la fiert. Se curăţă şi se taie rondele ardeiul gras şi morcovul. Se pun apoi peste ceapă.

Se curăţă roşiile de pieliţe, se taie cubuleţe şi se adaugă în sos, împre­ună cu ardeiul iute tocat mărunt. Se pune sare şi piper după gust şi se fierbe aproximativ 15 minute.

Se ia sosul de pe foc, se trece prin sită şi se lasă să se răcească.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.