Sos de macris

Printeaza

Sos de macris din: macris, unt, faina,, rosii, iaurt, sare si piper.

Ingrediente:Sos de macris

  • 300 g măcriş
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri făină
  • 3-4 roşii curăţate de coajă şi trecute prin râză­toare
  • 1 borcan iaurt
  • sare
  • piper

 

 

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă încingi uleiul, rumeneşti făina, apoi pui măcrişul spălat şi tocat. Stingi cu roşii şi dacă e nevoie adaugi puţină apă.

Potriveşti de sare şi piper şi laşi să dea câteva clocote. Inainte de a-l servi amesteci cu iaurtul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.