Sos japonez

Printeaza

O reteta de sos japonez din: ceapa, sos de soia, otet de orez, zahar tos, pulbere de mustar, samburi de struguri, ulei de susan, sare de mare si piper. E grozav cu taitei reci sau salata calda de calamar.

Ingrediente:Sos japonez

  • 70 g ceapa, curatata si tocata marunt
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 linguri otet de orez
  • 1/2 lingurita zahar tos
  • 1/4 lingurita pulbere de mustar englezesc
  • 1 lingura ulei din samburi de struguri
  • 1 lingura ulei de susan
  • sare de mare
  • piper negru proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Amestecati toate ingredientele intr-un borcan cu capca. Dupa ce s-a dizolvat sarea, adaugati 2 linguri de apa, scuturati si condimentati din nou daca e nevoie.

Sos japonez

 

Incoming search terms:

  • sosuri japoneze

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.