Sos iute de ardei capia

Printeaza

Sos iute de ardei capia din: ardei capia, ardei iuti, foi de dafin, boabe de piper, usturoi, ulei, sare.

Ingrediente:Sos_iute_de_ardei_capia

  • un kg ardei capia
  • 250 g ardei iuti mici, rosii
  • 2 foi de dafin
  • o lingurita boabe de piper
  • o capatana medie de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Ardeii capia se spală, se taie, se curăţă de seminţe şi apoi se pun în robotul blenderului. Se adaugă ardeii iuţi fără codiţe şi se mixează cu tot cu seminţele mici. Apoi, în amestec se adaugă ulei, usturoiul pisat, sare, boabe de piper şi foile de dafin.

Se toarnă amestecul în borcane, se înfiletează capacele şi se fierb la bain-marie pentru 20 de minute.

Sos iute de ardei capia

Sos_iute_de_ardei_capia

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.