Sos intens aromat

Printeaza

Sos intens aromat din: ulei, usturoi, rozmarin, masline, rosii, cinzano, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Sos intens aromat

  • 2 linguri ulei
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură cu rozmarin proaspăt tocat
  • 75 g măsline negre
  • 400 g roşii cherry
  • 75 ml cinzano
  • sare
  • piper
  • pătrunjel proaspăt tocat

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul, adaugi rozmarinul şi usturoiul şi laşi câteva secunde, până ce uleiul prinde gust. Scoţi apoi usturoiul şi rozmarinul şi pui roşiile tăiate jumătăţi.

Le laşi pe foc 2 minute, adaugi cinzano şi înăbuşi 1 minut. Adaugi măslinele fără sâmburi şi mai fierbi, să mai scadă puţin. Presari sare şi piper, iar la urmă pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.