Sos franţuzesc cremos

Printeaza

O reteta de sos frantuzesc cremos din: otet de vin alb, ulei de nuci, smantana, mustar de dijon, sare de mare, piper, frunze de patrunjel si ulei de masline etravirgin. Merge de minune cu salate din frunze verzi si frunze amarui, ca andiva sau radicchio.

Ingrediente:Sos franţuzesc cremos

  • 5 linguri otet de vin alb
  • 4 linguri ulei de nuci
  • 115 ml smantana
  • o lingurita mustar de Dijon
  • sare de mare
  • piper negru proaspat
  • o mana frunze de patrunjel tanar
  • 8 linguri de ulei de masline extravirgin de buna calitate

 

Mod de preparare:

Puneti toate ingredientele  intr-un borcan. Scuturati, gustati si condimentati din nou daca e nevoie. Poate fi nevoie sa adaugati putin putin otet sau ulei.

Sos franţuzesc cremos

Sos franţuzesc cremos

Incoming search terms:

  • sosuri frantuzesti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.