Sos Edinburgli

Printeaza

Sos Edinburgli

Ingrediente:Sos Edinburgli

  • 1/4 l sos alb Bechamel (sos din făină şi lapte)
  • 2 linguri supă de peşte
  • 1 linguriţă muştar
  • 20 g pastă de anşoa
  • 1/2 lămîie
  • 1 castravecior murat

 

Mod de preparare:

Sosul se fierbe 2 minute, cu esenţă de peşte, apoi se pune pasta de anşoa, muştarul dizolvat în apă, castraveciorul tăiat julien şi puţină zeamă de lămîie.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.