Sos dulce de vişine

Printeaza

Sos dulce de vişineSos dulce de vişine

Ingrediente:

  • 400 g vişine fără sâmburi
  • 400 ml apă
  • 200 g miere de albine
  • 100 g caju
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Vişinele se pun în apă şi se fierb câteva clocote. Se răcoresc şi se amestecă cu restul ingredientelor în robotul de bucătărie.

Sosul obţinut se fierbe pe baie de aburi. Se amestecă tot timpul până ce sosul se îngroaşă, fără să dea în fiert. Se serveşte ca atare sau cu diferite budinci.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.