Sos dulce-acrisor picant

Printeaza

Sos dulce-acrisor picant din: usturoi, ulei de masline, pasta de tomate, boia, apa minerala, sare, piper, menta.

Ingrediente:Sos dulce-acrisor picant

  • 1 căpăţână de usturoi
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 1 linguriţă boia iute
  • 100 ml apă minerală
  • piper
  • sare
  • mentă uscată
  • zeama de lămâie

 

Mod de preparare:

Se curăţă usturoiul şi se pisează bine, cu un praf de sare. Se adaugă uleiul, puţin câte puţin, frecând continuu, ca la maioneză, apoi câţiva stropi de zeamă de lămâie şi menta uscată sfărâmată.

Se toarnă apoi, pe rând, pasta de tomate. In continuare, se adaugă pudra de ardei, un praf de piper. Se adaugă apa minerală şi se dă la rece.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.